Links

4 augustus 2005

Posted on 8/4/2005 at 4:04:23 PM

Vanaf dinsdagmiddag werd ik weer heel erg misselijk, ik weet niet hoe ik wat te drinken naar binnen moet krijgen, eet maar af en toe een klein beetje omdat het moet.
De woensdag is vreselijk om door te komen. Beetje hangen op de bank, weer naar bed, Margriet en Libelle lezen (nou ja, lezen, het dringt niet helemaal door wat ik lees, behalve dat één van columnisten, Karel Glastra van Loon is overleden aan de gevolgen van zijn hersentumor. Word ik ook niet vrolijk van)
Ik ben alleen bezig met mijn lichaam te laten herstellen en ben blij dat er weer een uur van de dag om is.
Donderdagochtend gaat het nog niet lekker, de hulp van de thuiszorg is mijn keuken aan het poetsen en ik vind het allemaal prima. Krijg nog een telefoontje van iemand (aangetrouwde familie), ik had haar een kaartje gestuurd omdat haar man een aantal weken geleden is overleden, natuurlijk ook aan kanker. Loopt de halve wereld zo ondertussen met deze rotziekte rond? Ik word er af en toe zo akelig van. Nooit ziek geweest, wel bij de marine op een boot gewerkt met asbest, altijd gerookt. Opeens pijn in zijn rug, longkanker, binnen 3 weken weg. Ik heb er nogal moeite mee om haar verhaal aan te horen in deze situatie, het is zo confronterend. En toch wil ik laten weten dat ik met haar meeleef en belangstelling voor haar heb.
’s Middag na mijn middagdutje knap ik weer een beetje op, drink een cup a soup en dat valt wel lekker, daarna met Femke een paar dvd-tjes gehuurd, winkelcentrum doorgelopen en een ini-mini softijsje gegeten, dat beter smaakt dan een slok water. Daarna nog een rondje in het park gelopen.
Ik knap weer op, het gaat weer de goeie kant op.
Omdat ik nog steeds last van mijn arm en spieren heb, heb ik voor volgende week een afspraak gemaakt met een fysiotherapeut, die gespecialiseerd is in lymfedrainage. Er zit nog steeds vocht onder mijn oksel wat er niet hoort.
Mijn zus is ook weer terug van vakantie, het was nogal koud op de camping, dus dan wil je toch het liefst weer naar huis. Ze klinkt verkouden en we spreken af dat ze maar niet langs komt vandaag. Maar ik ben wel blij dat ze weer terug is!
Posted on donderdag, augustus 4th, 2005 at 16:04 In | Comments RSS

Leave a Reply