Links

30 oktober 2005

Posted on 10/30/2005 at 3:48:52 PM

Het wordt weer de hoogste tijd om iets te schrijven. De afgelopen week kon ik de energie er niet voor opbrengen. Het verwerken dat mijn contract niet wordt verlengd had daar ook mee te maken.
Ik kan er wel wat beter mee omgaan. Uiteindelijk zal er wel weer een andere baan komen en ik moet voorlopig maar met minder rondkomen. Dat betekent dat we een beetje op de kleintjes moeten letten en daar is nog nooit iemand slechter van geworden.
Ik heb nog wel een mail gestuurd naar personeelszaken omdat ik mijn verhaal toch kwijt wou. Omdat ik vind dat ze dit niet kunnen maken. Een beetje menselijkheid mag je toch wel verwachten in een ziekenhuis?
Ik heb er nog geen reactie op gekregen en vraag me af of die nog wel komt.
Het feit dat ik in mijn koppie al zo heel veel meer zou willen doen, maar dat mijn lijf het doorlopend af laat weten is het moeilijkst.
De laatste paar dagen doet mijn lijf zeer, heb vooral spierpijn in mijn rug en daar word ik doodmoe van. Ik vraag me steeds af wat doe ik toch verkeerd? Als ik heb gestofzuigd wil ik daarna al weer platliggen om bij te komen. Dat moet toch nu wel kunnen zo’n 6 weken na de laatste chemokuur?
Ik probeer toch om mijn grenzen weer iets te verleggen. Gisteren met de auto naar Enkhuizen geweest, onderweg deed mijn rug al zeer en toen had ik echt nog niets gedaan!
Even bijgekletst met een vriendin, en oh oh wat heb ik dan een heimwee naar Enkhuizen. Ik heb nog steeds niets met Hoorn. Ik woon er vanaf april en daarna ben ik alleen maar ziek thuis geweest en logisch, dat bouw je ook geen contacten op. Ik voel me vaak heel eenzaam in deze omgeving. Op straat zegt niemand je gedag, terwijl dat in Enkhuizen heel anders is.
Verder gaat het met de aderonsteking in mijn arm beter, de pijn is er aardig uit. De ader is nog steeds hard en zichtbaar. Af en toe mag de kous eraf en als ik last heb doe ik hem er weer om heen voor een beetje steun.
Mijn been doet nog steeds vervelend met lopen, de fleboloog heeft een steunkous aangemeten en die kan ik donderdag ophalen. Dat is heel prettig want ik merk als ik zonder zwachtel loop dat het minder steun geeft.
Ik heb trouwens nog een gouden tip gekregen van Hendrik Jan van Lijnen Noomen, hij heeft heel lang in Enkhuizen een winkel gehad en weet alles van homeopathie en o.a. over kruidenthee.
Vrouwen in de overgang die kans hebben botontkalking dienen 1200 mg Calcium per dag te nuttigen. Dat zit in melk en melkprodukten maar ook in brandnetelthee! Er zit zelfs 2x zoveel Calcium in als in melk. Bovendien is brandnetelthee ook nog zuiverend.
Geweldige tip, zeker voor mij omdat ik geen kaas lust en ook geen 6 glazen melk of karnemelk drink per dag!
Op mijn hoofd verschijnt zo waar een aardige laag met nieuwe haren. Maar nog niet dik genoeg om zonder pruik te lopen. Ik moet nog even geduld hebben. Mijn wenkbrauwen groeien wel hard, ik hoef ze niet meer bij te tekenen.
Als mijn energie ook zo hard zou groeien!
Posted on zondag, oktober 30th, 2005 at 15:48 In | Comments RSS

2 Responses to “30 oktober 2005”

  1. cocoservice on fiverr Says:

    kNRyll Just Browsing While I was surfing today I saw a great post about

  2. Matthew Scott Says:

    I hate reading extensive content, simply because i have got
    a small amount of dislexia, but i actually loved this
    post

Leave a Reply