Links

28 november 2005

Posted on 11/28/2005 at 3:40:45 PM

Ben moeizaam het weekend doorgekomen. Thijs was het weekend hier omdat hij griep had dus dan heb ik wel aanspraak af en toe. Zaterdagochtend even naar Enkhuizen geweest naar een vriendin, even de stad doorgelopen.
Voor het eerst niet geslapen ’s middags. Dat is toch wel goed gegaan. Als ik moet werken volgende week kan het ook niet, dus af en toe maar proberen het af te bouwen.
Op de terugweg overvalt me weer een paniekgevoel. Het lijkt wel een opvlieger, die overvalt je ook, maar dan anders.
’s Middags komen Jolanda en Fred even langs, de nieuwe auto laten zien. Als ze weggaan wil ik eigenlijk alleen maar heel hard schreeuwen “help!!! help me toch!”. Maar dat doe ik niet, ik zeg netjes gedag want ze kunnen toch ook niets doen.
Zondagochtend word ik er ook weer mee wakker. Ik neem nu direct een halve oxazepam, dan heb ik het na een half uur weer onder controle.
Het gekke is dat ik nergens aan denk maar het is er zo opeens.
Zondag in de kerk zit ik en opeens denk ik “ik moet Thijs even bellen of het wel goed is met hem”. Weer zo’n paniekvlaag. Blijkt helemaal niets aan de hand te zijn.
Wat is er toch met me? Wat gebeurt er allemaal?
Als ik met Ron sta te praten na afloop van de dienst ben ik ook weer in tranen en tegen een paar ander mensen ook. Als iemand vraagt hoe het is moet ik alleen maar huilen. Duidelijk dus. Woorden zijn bijna overbodig.
Ik krijg ook nog een mailtje van iemand, ik zal het niet over de inhoud hebben, maar het gaf me een rotgevoel. Dat wil ik dus direct uit mijn hoofd wissen en als je dat wilt dan lukt dat natuurlijk niet.
’s Middags moet ik gewoon naar Enkhuizen, alsof ik daar wel de rust kan vinden. Had met Femke afgesproken dat ik een paar dagen in haar huis zou blijven en zij hier. Dus ik rij met Thijs naar Enkhuizen, we blijven een paar uurtjes daar en op het moment dat Thijs en Femke terug willen naar Hoorn, bedenk ik dat ik maar niet alleen moet blijven en ga ik gewoon weer terug naar Hoorn.
Onrust, onzeker, even geen oplossing kunnen vinden.
Vanochtend hetzelfde liedje, ga maar meteen uit bed als ik wakker word en daarna naar het zwembad. Dat is lekker, gelukkig dat ik daar nog van genieten kan! Drink na afloop nog koffie met een paar mensen die in dezelfde groep zitten. Ook gezellig!
Een van de dames geeft workshops in kerststukken maken en ik geef me daar meteen voor op. Dat is wel leuk om te doen en knutselen met bloemen heb ik altijd wel graag gedaan. Bovendien leer je misschien weer andere mensen kennen.
Voordat ik wegga, schrijf ik op een brief het telefoonnummer van iemand waar ik even langs wou gaan na het zwemmen. Omdat ik in het zwembad koffie heb gedronken laat ik het over gaan. Ik kom thuis, kijk op mijn nummermelder en zie hetzelfde nummer staan als ik op het briefje heb geschreven!
Ik bel direct terug. Ik had gisteren met de moeder van S. gesproken en vertelt waar ik last van had. Heel in het kort. Nu blijkt S. dezelfde onrustige gevoelens gehad te hebben. Ze omschrijft het zoals ik het ook voel: ‘het voelt alsof er iets engs gaat gebeuren, alsof je vlak voor een operatie staat of zo, en ik snap niet waarom ik me zo voel”!!
Dat iemand zo herkent wat jij voelt is al heel fijn. Je kan het zo slecht aan een ander uitleggen.
Natuurlijk is er van alles gebeurd in mijn leven, natuurlijk moet ik het allemaal verwerken en natuurlijk zijn mijn hormonen van slag!
Maar als dit zo doorgaat zit ik straks aan de anti-depressiva en als dat helpt vind ik het ook prima, als die onrust maar weg gaat!
Nu vertelde ze mij dat ze bij een elektro-acupuncturist geweest en hij heeft haar magnesium tabletten voorgeschreven. Heb ik natuurlijk direct op internet opgezocht. Tekort aan magnesium krijg je o.a. van stress. Voor degene die het interessant vindt moet het maar eens opzoeken op internet. Het wordt vaak gegeven aan mensen die depressief zijn.
Bij haar was het binnen een week over. Ze voelt zich een stuk beter.
Ik heb een afspraak gemaakt met deze man, ik wil wel eens weten of dat bij mij ook zo’n positief effect zou kunnen hebben.
Ik heb hem verder nog niets verteld, eens kijken wat hij kan vaststellen.
Posted on maandag, november 28th, 2005 at 15:40 In | Comments RSS

7 Responses to “28 november 2005”

  1. cocoservice on fiverr Says:

    T396T9 You could certainly see your expertise in the work you write.

  2. Daniel Wright Says:

    I can’t bear reading lengthy articles, simply because i have got a bit of dislexia, but i actually
    loved this one

  3. Abdul Says:

    I returned from pinterest well done on an excellent social media promotion

  4. Abigail Owens Says:

    This has to be my second favorite piece in the week, i’m not able to’t let you know the top, it may offend
    you!

  5. Matthew Richardson Says:

    At least it is more informative than one of these reality TV stars, kim who?
    Joey what?

  6. Olivia Hall Says:

    This has to be my 2nd favorite writing of the
    week, i can’t inform you number 1, it may offend you!

  7. Wyatt Evans Says:

    I’ve a problem about the post, where am i able to e-mail the creator?

Leave a Reply