Links

3 november 2005

Posted on 11/3/2005 at 3:38:18 PM

Gisteren (woensdag) had ik een afspraak bij de Arbo-arts. Hij had me alleen telefonisch gesproken en nu moest ik even verschijnen.
Beetje onzin omdat ik toch uit dienst ga, maar personeelszaken vond het toch verstandig omdat hij ook een rapport stuurt aan het UWV voor de ziektewet uitkering.
Het was een drukke dag voor me, ik sta er versteld van wat ik allemaal heb gedaan.
’s Morgens eerst even boodschappen op de fiets gedaan, naar de fysio geweest, daarna ging ik met Femke richting Amsterdam. Ik had om 14.15 uur een afspraak.
Om 13.55 hoorde ik een raar geluid in de auto, dacht eerst dat de uitlaat het ging begeven maar al gauw bleek dat het ernstiger was. We zijn een zijstraatje ingeschoten in Broek in Waterland en toen we uitstapten………….de achterband zo plat als een dubbeltje!
Daar stonden we dan, in the middle of nowhere. Ik met 2 lamlendige armen en Femke die geen band kan verwisselen. We besloten om de wegenwacht te bellen.
Op dat moment kwam er een reddende engel met een oranje jas in een jeep aanrijden. Wolken zijn uit de mode tegenwoordig.
Ik zwaaide naar hem en zei “help”! Hij draaide zijn raam open en zei “moet ik even helpen”?
“Graag” zei ik “want wij weten niet hoe we een band moeten verwisselen. Wat zijn vrouwen toch ook afhankelijk af en toe!
Ik heb hem wel een aantal keren bedankt en zei ” u bent echt een reddende engel hoor”. De man mompelde iets van “och, zo gebeurt hoor”. “Ja voor u wel, maar voor ons niet” zei ik nog. Het was ook in 5 minuten gedaan. Alsof mannen iedere dag een band verwisselen van hun auto. Geen enkel probleem. Ik heb hem honderduit dankjewel gezegd!
Femke zegt ” dat heb jij weer hoor, weer een engel op je weg, wat maak ik toch altijd mee met jou”!
Dus waren we net op tijd in het ziekenhuis, gesprek met de arts stelde niet zoveel voor. Hij vond het vervelend en had alle begrip voor me omdat ik nogal met mijn niet verlengde contract in mijn maag zat. Vroeg na hoeveel uur ik moe werd. Ligt eraan wat je doet natuurlijk.
Krijg ik vandaag een verslag van het gesprek waarin staat dat ik wel een aantal uren voor werk beschikbaar zou zijn, maar dat het niet verstandig leek om nog in het BovenIJ te gaan starten, gezien de omstandigheden.
Nee, lijkt mij ook helemaal niet verstandig. Ik heb al 2 dagen hartkloppingen van het feit dat ik er heen moest.
Ik wou nog even 1 collega bedanken voor de lieve kaartjes, omdat ik geen telefoon en geen mailadres van haar heb en ik liep het ziekenhuis in en zij kwam de gang uit. Dat vond ik ook geweldig. Nog even met elkaar kunnen praten over het feit hoe vervelend dit allemaal is.
Daarna wou Femke nog even naar het winkelcentrum in Amsterdam Noord. Eigenlijk was dat teveel van het goeie, maar ik wou niet vervelend doen, dus daar hebben we nog 3 kwartier rondgelopen op zoek naar een zwarte rok met iets blauws (??) erin. Niet gevonden natuurlijk.
In de auto had ik het al aardig gehad. In Hoorn moesten we nog naar de Kwik Fit om de band te laten plakken, die helaas zo’n grote scheur had dat hij niet meer gerepareerd kon worden.
Dus “kassa”! Nieuwe band: 60 euro!
Thuis ben ik afgepeigerd een half uur gaan liggen. Daarna nog spaghetti gemaakt en na het eten stortte ik echt helemaal in. Heb een uur gelegen, nog even iets gedronken en toen op tijd naar bed.
Vandaag stond ik gelukkig weer helemaal fit op, het gaat echt de hele goeie kant op!!!!!
Om 11.00 uur moest ik bij de fleboloog zijn voor de steunkous.
Ben helemaal zelf naar Alkmaar gereden, wat een goed gevoel zeg, dat ik dat weer kan. Je kunt het een ander niet uitleggen maar het vertrouwen in mijn eigen kunnen en mijn lijf komt weer terug.
De kous aanpassen was erg pijnlijk omdat het onwijs strak zit en bovendien mijn aders nog pijnlijk zijn. Nee, dat was niet fijn!
Daarna ben ik bij Loes op de koffie geweest, ook in Alkmaar en om 14.00 uur voelde ik dat ik eigenlijk te lang onderweg was. Maar ook het terugrijden naar huis ging prima.
Dus moe, maar ontzettend voldaan kwam ik thuis en ja…………..nog gauw even mijn bed in gedoken om bij te komen.
Ik gooi mezelf weer in de strijd om werk te zoeken. Ik heb al 4 sollicitaties weggedaan. Naar het Westfriesgasthuis en naar het Waterlandziekenhuis. Wie weet, niet dat ik direct 3 of 4 dagen kan gaan werken, maar misschien lukt dat wel per 1 januari.
Dus iedereen die dit leest en misschien een baan voor me weet???????????????
Ik hou me van harte aanbevolen en kruiwagentjes zijn altijd welkom!
Posted on donderdag, november 3rd, 2005 at 15:38 In | Comments RSS

One Response to “3 november 2005”

  1. Marin Schadel Says:

    95 best tips to make $90 a day . Click here to find out : http://qrf.in/laekoq

Leave a Reply