Links

27 juni 2005

Posted on 6/27/2005 at 4:29:43 PM

Het zwelt zo ernstig op onder mijn oksel, maar ook rond de wond (heb nu gewoon weer een borst!) dat ik toch maar een afspraak maak voor vanochtend op de poli.

De chirurg vindt het nog niet ernstig genoeg, snapt wel dat ik er pijn aan heb en schrijft een pijnstiller voor. Hij wil toch nog wachten tot woensdag voordat hij er in gaat prikken, misschien zakt het nog af. Het is niet zo dat ik me er ongerust over moet maken.
De nietjes worden er wel uitgehaald, zo goed als pijnloos gelukkig.

Daarna lopen we nog even binnen op mijn eigen afdeling waar de één na de ander binnenloopt, dat is altijd zo bij ons, iedereen altijd onderweg of bezig. Ik krijg nog wat advies, ook voor de toekomstige chemokuren. In beweging blijven is het belangrijkste, je denkt dat je moe bent, maar je bent het niet, dus lekker gaan wandelen en vooral niet gaan zitten en denken “tjonge wat voel ik me moe”.

Als we teruglopen naar de auto overvalt me een akelig gevoel, omdat ik liever gewoon daar had zitten werken en niet als patient dat ziekenhuis in en uit wil lopen.
Waarom overkomt mij dit? Daar krijg ik op dit moment natuurlijk geen antwoord op, misschien dat ik ooit nog eens kan zeggen “nu weet ik waarom ik dit mee moest maken”.

Ik heb ergens iets gelezen over de geneeskrachtige werking van gemberwortel. Onder andere voor lymfdrainage! Ook mijn collega heeft daar wel eens iets van gehoord. Ik waag er even een telefoontje aan met een reformwinkel. Jazeker dat is hen ook bekend. “Waarom komt u niet even langs mevrouw, dan kan ik het even uitleggen”!
Ja natuurlijk, ik kom er meteen aan. Weet alleen even niet hoe. Ik heb geen auto, Jelle heeft hem mee, bovendien al had ik hem wel, kan niet eens schakelen met mijn rechterarm.
De bus en dan nog een stuk lopen, dat zie ik ook niet zitten. Fietsen?? Te ver! Grrrr…………..
Jammer, maar even kijken of ik morgen kan regelen dat er iemand mee gaat.
Posted on maandag, juni 27th, 2005 at 16:29 In | Comments RSS

Comments are closed.