Links

11 februari. 2e keer bijvullen

Posted on 2/14/2010 at 7:15:40 PM

Deze keer mocht de assistente het bijvullen. De magneet deed het goed, eerst de rechter kant, de naald ging erin en dan moet ze eerst de naald weer omhoog trekken om te kijken of er blauwe vloeistof terug in de spuit liep. Dat gebeurde niet. Rechts doet nog steeds meer pijn dan links en als daar dan een naald inhangt, de arts erbij geroepen moet worden, die eerst zijn steriele handschoenen aan moet trekken, voelt dat niet prettig. Bij hem lukte het ook niet. Dus naald er weer uit, sorry hoor, nieuwe naald en spuit klaarmaken. Dit ging wel goed. Na 30 cc stond er al zo’n spanning op dat we het hier bij gelaten hebben. Links ging er zonder problemen 60 cc in. Totaal links 280 en rechts 230. Het lijkt nu wel wat meer in evenwicht. Het begint al wat vorm aan te nemen. Rechts zit de expander waarschijnlijk toch iets hoger, komt pas goed als de protheses geplaatst worden over een half jaar.

Ik liep weg en eigenlijk voelde het niet anders dan de dag ervoor, dat was mooi. Heb nog een paar uur gewerkt en daarna naar huis gegaan. Zelfs met de auto naar huis gereden. De volgende ochtend toen ik wakker werd was alles zo pijnlijk en strak gespannen. Weet niet wat er met mijn spieren gebeurt ’s nachts, maar waarschijnlijk is het hetzelfde als een avondje intensief sporten, de volgende ochtend voel je dat pas! Na het douchen ging het weer beter.

Het is nu zondag en het lijkt ook aan de rechterkant wat beter te voelen. Heb alleen de hele middag met maagpijn op de bank gehangen. Ben toch in het weekend wat lamlendiger dan door de week, waarschijnlijk ben ik te veel aan het werk en daar pluk ik in het weekend de vruchten van! Is niet slim, ik weet het. Deze week zal ik er wat meer op letten en op tijd naar huis gaan.

 

doktersassistente8.gif

 

Posted on zondag, februari 14th, 2010 at 19:15 In Zonder categorie | Comments RSS

8 Responses to “11 februari. 2e keer bijvullen”

  1. fiverr cocoservice Says:

    5Afeav Yes. It should do the job. If it doesn at send us an email.

  2. cocoservice Says:

    829jpk You ave made some really good points there. I looked on the internet for more information about the issue and found most individuals will go along with your views on this site.

  3. cocoservice fiverr Says:

    3G2taX Thanks so much for the article.Really looking forward to read more. Awesome.

  4. Phillips Says:

    Really enjoyed this blog article.Really looking forward to read more. Really Great.

  5. Brooke Says:

    I’ve just bookmarked this page, excellent blog!

  6. Noah Coleman Says:

    I’ve just bookmarked this page, fantastic internet site!

  7. Sophia Young Says:

    The definition of communication theory short article is definately the best i’ve read today.

  8. Jack Gray Says:

    I dislike reading time-consuming content, only as i’ve got
    a small amount of dislexia, but i really loved this piece

Leave a Reply