Links

4 februari 2010. 1e keer bijvullen

Posted on 2/5/2010 at 8:46:24 PM

’s Morgens om 8.30 uur afspraak bij de plastisch chirurg. Ik mag op het bed gaan liggen en de assistente probeert met een magneetje te zoeken waar het vulventiel zit van de expander. Dat lukt niet erg maar als de arts het zelf doet, gaat het direct goed. Uit mijn ooghoeken zie ik een hele grote naald aankomen, oeps………….mag het ook wat minder? Hij zei “kijk er maar niet naar, ik ga bijvullen totdat je zelf aangeeft dat het pijn gaat doen”. Toen er 60cc inzat links voelde dat nog redelijk, maar hij moest opnieuw er in prikken als er nog meer bij moest en dat vond ik niet nodig! Rechts was stuk pijnlijker, er zit nog steeds een zwelling, arts denkt nog steeds bloeduitstorting maar weer het ook niet zeker. Afwachten dus, ook rechts ging er bijna 60cc in en dat voelde direct vervelend en strak gespannen. Nu een dag later steekt het en vind ik het irritant worden dat er iets zit wat er niet hoort. Rechts dan want links heb ik er amper last van. Volgende week weer. Er zit nu al 220 cc in. Heb geen idee hoeveel het totaal zou moeten zijn, zal ik nog eens wat over zoeken op internet.

Ik ben ondertussen al weer halve dagen gestart met werken, gaat wel goed, ook autorijden gaat redelijk, inparkeren is wat lastig, maar als ik het voorzichtig doe ook te doen. Dus 2 weken na de ingreep ben ik al weer aardig bijgetrokken!

 

Posted on vrijdag, februari 5th, 2010 at 20:46 In Zonder categorie | Comments RSS

5 Responses to “4 februari 2010. 1e keer bijvullen”

  1. cocoservice Says:

    p8xWri Some really excellent blog posts on this site, thanks for contribution.

  2. jaydani Says:

    I really liked your article.Really thank you!

  3. Scam Says:

    Thanks for the blog post.Thanks Again. Really Great.

  4. Elijah Harrison Says:

    This has to be my second favorite post of the week, i can’t let you know the very
    best, it may offend you!

  5. hermes belt Says:

    I simply wanted to thank you very much all over again. I do not know what I would have undertaken in the absence of those solutions revealed by you directly on that area. It actually was a very frightening circumstance in my view, nevertheless finding out a professional strategy you managed that forced me to leap over gladness. Now i’m grateful for your advice and in addition expect you really know what a powerful job your are putting in instructing men and women all through a site. I am certain you’ve never come across all of us.

Leave a Reply